Container verhuur

Containers zijn voor veel doeleinden te gebruiken – de mogelijkheden zijn bijna onbegrensd.

Transpack verhuurt ISO containers met diverse afmetingen, voornamelijk voor het tijdelijk of langdurig opslaan van goederen.
De containers zijn beschikbaar in lengtes van 6 en 12 meter en zijn volledig afsluitbaar, waterdicht en bieden een optimale bescherming tegen externe invloeden. Deze containers bieden ongekend veel mogelijkheden en zijn uitermate geschikt voor bijvoorbeeld de opslag van overtollige voorraden, kantoormeubilair, archief, verhuis- en persoonlijke goederen, etc.

Afhankelijk van de wensen van de klant kan een container op elk willekeurig adres, aan huis of kantoor, worden geplaatst voor de belading door de klant zelf of door derden. Na belading kan de container op het eigen terrein blijven staan of kan deze worden opgehaald en veilig en droog worden weggezet in speciaal hiervoor ingerichte containerloodsen.

Ook kunnen de containers worden gehuurd als tijdelijk transportmiddel voor het vervoer van speciale goederen. In alle gevallen kan Transpack ook optreden als uw logistieke dienstverlener en daarmee zorg dragen voor het laden, lossen en transporteren van de inhoud.

Op verzoek en in overleg kunnen de containers worden ingericht voor aangepaste opslag, bijvoorbeeld voor de opslag van winter- en zomerbanden voor garagehouders, met speciale rekken voor archiefdozen voor uw langdurig te bewaren dossiers of met vakken voor klein materiaal.

Containers – een creatieve, flexibele en economische wijze van opslag.

Contactformulier

Vul je gegevens in en wij nemen spoedig contact met je op.
  • Toestemming*