Verstuur een pakket per zeepost met If it Ships it Fits

23 maart 2021

Een pakket per zeepost naar het buitenland verzenden kan niet eenvoudiger dan met If it Ships it Fits. Nationale postkantoren brengen steeds meer kosten in rekening voor het verzenden van pakketten en als je met het vliegtuig reist, is het niet langer een kosteneffectieve optie om jouw pakket als extra stuk bagage mee te nemen vanwege de hoge kosten die nu in rekening worden gebracht voor extra bagage, veel koeriers maken het voor het grote publiek erg duur om een ​​pakket te verzenden. Hierdoor blijven er weinig betaalbare opties over om een ​​pakket als zeepost internationaal te verschepen.

Bij Transpack doen we ons onderzoek om ervoor te zorgen dat we u het hele jaar door de best mogelijke prijzen kunnen bieden, of je nu een pakket naar de Amerika, Curacao, Australië of een andere bestemming wereldwijd wilt verzenden. Onze steeds groter wordende lijst met zeeroutes over de hele wereld stelt ons in staat om talloze landen met elkaar te verbinden, terwijl we onze klanten de laagste kosten kunnen bieden en niet te vergeten een professionele service.

Zeepost verzenden per zeecontainer

Pakketten overzee verzenden


Het verzenden van pakketten naar het buitenland per boot komt steeds vaker voor als gevolg van een toename van het aantal mensen dat naar het buitenland reist en emigreert. Transpack heeft juist voor deze doelgroep een gestroomlijnde, efficiënte en betrouwbare service gecreëerd die goed is voor diegenen die spullen goedkoop en probleemloos naar het buitenland willen verzenden.

De voordelen van het gebruik van de If it Ships it Fits service van Transpack zijn dat we je op de hoogte houden van elke stap tijdens de reis van je pakket, terwijl we scherp geprijsd zijn. Wanneer jouw zeepost pakketten naar het buitenland verzendt, zijn er veel verschillende fasen die jouw pakketten moeten doorlopen voordat ze daadwerkelijk in verschillende landen worden vrijgegeven, wat kan leiden tot vertragingen en het verlies van pakketten. Het gebruik van een hoogwaardige pakketverzendservice zoals If it Ship it Fits kan je niet alleen geld besparen bij het verzenden van kleine pakketten, maar geeft je een gerust en veilig gevoel voor jouw spullen.

Onze zeepost service


Transpack is er trots op een uitzonderlijke internationale zeepost pakketservice aan te bieden. Zo kun je heel goedkoop een pakket verzenden naar Curacao of een van onze andere verhuisbestemmingen over de gehele wereld. Het is eenvoudig en heel gemakkelijk om internationale pakketverzending per boot te organiseren.

  Stap 1. Voorbereiding zeepost
  Een zeepost pakket bij ons versturen is eenvoudig. Om het proces te starten, moet je eerst een offerte ontvangen met behulp van onze gratis online offerteservice. Hieruit kunt u door het online formulier navigeren om een ​​afleverdatum voor uw pakket te boeken en een bestemming te selecteren die bij u past.
  Stap 2. Spullen aanleveren
  Eenmaal geboekt, vragen we alleen dat je zelf je spullen naar onze loods in Den Haag brengt waar je ze kan inpakken in een speciale If it Fits it Ships doos. Wij leveren alle benodigde labels en documentatie, samen met een trackingnummer, zodat je bij elke stap precies weet waar jouw pakket zich bevindt.
  Stap 3. Zeepost pakket verschepen
  Wij sturen je zending mee in de eerstvolgende container waar ruimte over is.
  Stap 4. Ophalen pakket in het buitenland
  Eenmaal verzonden, is het een kwestie van het volgen van jouw items totdat ze hun bestemming bereiken. We zullen je zeker op de hoogte houden wanneer dit gebeurt, maar jouw trackingcode moet ook helpen aangeven wanneer deze is aangekomen. Daarnaast kan onze klantenservice je op de hoogte stelt tijdens de reis van uw zeepost pakket.

Wist je dat we ook verhuizen per zeecontainers over de hele wereld?

Contactformulier

Vul je gegevens in en wij nemen spoedig contact met je op.

 • Toestemming*