Zuid-Afrika

Verhuizen naar Zuid-Afrika

Ga je verhuizen naar Zuid-Afrika? Transpack is gespecialiseerd in het internationaal verhuizen van inboedel naar Zuid-Afrika. Je verhuist al vanaf € 424,- van Amsterdam naar Kaapstad.

Neem vrijblijvend contact met ons voor een offerte op maat voor jouw verhuizing naar Zuid-Afrika.

Zuid-Afrika in een nut shell

Zuid Afrika Vlag - Transpack

Hoofdstad Kaapstad
Bevolking 53.7 miljoen
Valuta Rand (R)
Officiële talen 11 officiële talen o.a. Afrikaans, Engels, Sotho, Swazi, Xhosa en Zulu.

Heb ik een visum nodig?
Voor inwoners van bepaalde landen is een visum een vereiste om naar Zuid-Afrika te reizen en emigreren. Kijk op de site van South African Department of Home Affairs website voor de meest recente informatie. Ook kunnen onze Relocatie Specialisten van Eurohome je helpen met het regelen van een visum.

Wat neem ik mee?
Om je te helpen goed voorbereid op reis te gaan, hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet. Let op dat je documenten, sleutels, medicijnen, sieraden en andere belangrijke zaken niet in de zee- en/of luchtvracht laat verzenden.

Kleding Het is belangrijk om gepaste kleding mee te nemen naar Zuid-Afrika. Denk daarbij aan casual kleding van katoenmateriaal voor in de zomer en lichtgewicht wollenkleding voor in de winter.
Reisstekker De netspanning in Zuid-Afrika is zo’n 230 Volt en de frequentie is 50Hz. Je hebt een (wereld)verloopstekker nodig indien je elektrische apparaten meeneemt.

 

Medicijnen Check of jouw medicatie in Zuid-Afrika te verkrijgen is en wat de maximum toegestane hoeveelheid is die je mee mag nemen. Controleer ook of je een medische verklaring nodig hebt voor het meenemen van medicatie op reis.

 

Documenten Neem belangrijke documenten zoals paspoort, visa documenten etc. mee in je handbagage – maak ook kopieën.
Persoonlijke spullen Denk hierbij aan je favoriete verzorgingsproducten, spullen die je herinneren aan thuis en andere dingen die op reis niet mogen ontbreken.
Tip: neem een setje extra kleding mee in je handbagage voor het geval je ingecheckte bagage vertraagd is of kwijt raakt.

 

Mocht je nog vragen hebben over je verhuizing naar Zuid-Afrika, neem gerust contact met ons op.

Contactformulier

Vul je gegevens in en wij nemen spoedig contact met je op.
  • Toestemming*