Thailand

Verhuizen naar Thailand

Ga je verhuizen naar Thailand? Transpack is gespecialiseerd in het internationaal verhuizen van inboedel naar diverse bestemmingen in Thailand. Je verhuist al vanaf € 296,- van Amsterdam naar Bangkok.

Neem vrijblijvend contact met ons voor een offerte op maat voor jouw verhuizing naar Thailand.

Thailand in a nut shell

Thailand vlag - Transpack

Hoofdstad Bangkok
Bevolking 66,8 miljoen
Valuta Bath (THB)
Officiële talen: Thai

Heb ik een visum nodig?
Voor inwoners van bepaalde landen is een visum een vereiste om naar Thailand te reizen en emigreren. Kijk op de site van Summary of Countries and Territories entitled for Visa Exemption and Visa on Arrival, voor de meest recente informatie

Onze Relocatie Specialisten van Eurohome kunnen je helpen met het regelen van een (werk)visum.

Wat neem ik mee?
Om je te helpen goed voorbereid op reis te gaan, hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet. Let op dat je documenten, sleutels, medicijnen, sieraden en andere belangrijke zaken niet in de zee- en/of luchtvracht laat verzenden.

Kleding Het is belangrijk om luchtige kleding mee te nemen naar Thailand. Denk daarbij aan natuurlijke en katoenenmaterialen voor in het warme en hoog vochtige klimaat. Het is zeker aan te raden om een lichtgewicht jasje of trui mee te nemen. Binnen in kantoren of winkelcentra kan het koel aanvoelen door de airconditioning.
Reisstekker De netspanning in Thailand is zo’n 220 Volt en de frequentie is 50Hz. Je hebt een (wereld)verloopstekker nodig indien je elektrische apparaten meeneemt.

 

Medicijnen Check of jouw medicatie in Thailand te verkrijgen is en wat de maximum toegestane hoeveelheid is die je mee mag nemen. Controleer ook of je een medische verklaring nodig hebt voor het meenemen van medicatie op reis.
Documenten Neem belangrijke documenten zoals paspoort, visa documenten etc. mee in je handbagage – maak ook kopieën.
Persoonlijke spullen Denk hierbij aan je favoriete verzorgingsproducten, spullen die je herinneren aan thuis en andere dingen die op reis niet mogen ontbreken.
Tip: neem een setje extra kleding mee in je handbagage voor het geval je ingecheckte bagage vertraagd is of kwijt raakt.

Mocht je nog vragen hebben over je verhuizing naar Thailand, neem gerust contact met ons op.

Contactformulier

Vul je gegevens in en wij nemen spoedig contact met je op.
  • Toestemming*