Singapore

Verhuizen naar Singapore

Ga je verhuizen naar Singapore? Transpack is gespecialiseerd in het internationaal verhuizen van inboedel naar Singapore. Je verhuist al vanaf € 306,- van Amsterdam naar Singapore.

Neem vrijblijvend contact met ons voor een offerte op maat voor jouw verhuizing naar Singapore.

Singapore in a nut shell

Singapore vlag - Transpack

Hoofdstad Singapore City
Bevolking 5.4 miljoen
Valuta Singapore Dollar (S$)
Officiële talen: Mandarin Chinese, English, Malay, Tamil

Heb ik een visum nodig?
Voor inwoners van bepaalde landen is een visum een vereiste om naar Singapore te reizen en emigreren. Kijk op de site van Immigration and Checkpoints Authority (ICA) voor de meest recente informatie. Mocht een visa niet nodig zijn, heb je vaak een “pass” nodig om het land in te komen. Er zijn verschillende soorten “passes”, afhankelijk van de duur van verblijf en de reden van verblijf. Mocht je in Singapore gaan werken, lopen de aanvragen via: Ministry of Manpower.

Onze Relocatie Specialisten van Eurohome kunnen je helpen met het regelen van een (werk)visum.

Wat neem ik mee?
Om je te helpen goed voorbereid op reis te gaan, hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet. Let op dat je documenten, sleutels, medicijnen, sieraden en andere belangrijke zaken niet in de zee- en/of luchtvracht laat verzenden.

Kleding Het is belangrijk om luchtige kleding mee te nemen naar Singapore. Denk daarbij aan casual kleding van puur katoen, linnen en zijden zijn de beste materialen voor in de warmte en het hoge luchtvochtigheidsklimaat. Let er op dat in Singapore schoenen boven maat 42 lastig te vinden zijn.
Reisstekker De netspanning in Singapore is zo’n 230 Volt en de frequentie is 50Hz. Je hebt een (wereld)verloopstekker nodig indien je elektrische apparaten meeneemt.

 

Medicijnen Check of jouw medicatie in Singapore te verkrijgen is en wat de maximum toegestane hoeveelheid is die je mee mag nemen. Controleer ook of je een medische verklaring nodig hebt voor het meenemen van medicatie op reis.
Documenten Neem belangrijke documenten zoals paspoort, visa documenten etc. mee in je handbagage – maak ook kopieën.
Persoonlijke spullen Denk hierbij aan je favoriete verzorgingsproducten, spullen die je herinneren aan thuis en andere dingen die op reis niet mogen ontbreken.
Tip: neem een setje extra kleding mee in je handbagage voor het geval je ingecheckte bagage vertraagd is of kwijt raakt.

 

Mocht je nog vragen hebben over je verhuizing naar Singapore, neem gerust contact met ons op.

Contactformulier

Vul je gegevens in en wij nemen spoedig contact met je op.
  • Toestemming*