Nieuw-Zeeland

Verhuizen naar Nieuw-Zeeland

Ga je verhuizen naar Nieuw-Zeeland? Transpack is gespecialiseerd in het internationaal verhuizen van inboedel naar diverse bestemmingen in Nieuw-Zeeland. Je verhuist al vanaf € 512,- van Amsterdam naar Auckland.

Neem vrijblijvend contact met ons voor een offerte op maat voor jouw verhuizing naar Nieuw-Zeeland.

Nieuw-Zeeland in een nutshell
Nieuw-Zeeland vlag - Transpack

Hoofdstad Wellington
Bevolking 4.4 million
Valuta New Zeelandse Dollar (NZD)
Officiële talen Engels en Maori

Heb ik een visum nodig?
Voor inwoners van bepaalde landen is een visum een vereiste om naar Nieuw-Zeeland te reizen en emigreren. Neem contact op met de ambassade van je eigen land voor de meeste relevante informatie. Ook kunnen onze Relocatie Specialisten van Eurohome je helpen met het regelen van een visum.

Wat neem ik mee?
Om je te helpen goed voorbereid op reis te gaan, hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet. Let op dat je documenten, sleutels, medicijnen, sieraden en andere belangrijke zaken niet in de zee- en/of luchtvracht laat verzenden.

Kleding Het is belangrijk om gepaste kleding mee te nemen naar Nieuw-Zeeland. Denk daarbij aan goede outdoorkleding voor in de natuur en de bergen. Het wordt niet extreem warm zoals in Australië. Dit komt door de wind van de Tasmaanse zee en het wordt ook niet extreem koud.
Reisstekker De netspanning in Nieuw-Zeeland is zo’n 230 Volt en de frequentie is 50Hz. Je hebt een verloopstekker nodig indien je elektrische apparaten meeneemt.

 

Medicijnen Check of jouw medicatie in Nieuw-Zeeland te verkrijgen is en wat de maximum toegestane hoeveelheid is die je mee mag nemen. Controleer ook of je een medische verklaring nodig hebt voor het meenemen van medicatie op reis.
Documenten Neem belangrijke documenten zoals paspoort, visa documenten etc. mee in je handbagage – maak ook kopieën.
Persoonlijke spullen Denk hierbij aan je favoriete verzorgingsproducten, spullen die je herinneren aan thuis en andere dingen die op reis niet mogen ontbreken.
Tip: neem een setje extra kleding mee in je handbagage voor het geval je ingecheckte bagage vertraagd is of kwijt raakt.

Mocht je nog vragen hebben over je verhuizing naar Nieuw-Zeeland, neem gerust contact met ons op.

Contactformulier

Vul je gegevens in en wij nemen spoedig contact met je op.
  • Toestemming*