Curaçao

Verhuizen naar Curaçao

Ga je verhuizen naar Curaçao? Transpack is gespecialiseerd in het internationaal verhuizen van inboedel naar Curaçao. Je verhuist al vanaf € 272 ,- van Amsterdam naar Willemstad.

Neem vrijblijvend contact met ons voor een offerte op maat voor jouw verhuizing naar Amerika.

Curaçao in een nut shell

Curacao vlag - Transpack

Hoofdstad Willemstad
Bevolking 158.665
Valuta Antilliaanse Gulden
Officiële talen Nederlands, Papiamento en Engels.

Heb ik een visum nodig?
Voor iedereen is een visum een vereiste om naar Curaçao te reizen en emigreren, tenzij je in Curaco bent geboren. Op de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken kun je hierover informatie vinden. Ook kunnen onze Relocatie Specialisten van Eurohome je helpen met het regelen van een visum.

Wat neem ik mee?
Om je te helpen goed voorbereid op reis te gaan, hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet. Let op dat je documenten, sleutels, medicijnen, sieraden en andere belangrijke zaken niet in de zee- en/of luchtvracht laat verzenden.

Kleding Curaçao heeft een heerlijk tropisch klimaat. De temperatuur is  gemiddeld rond de 30 graden, een heerlijk Caribisch briesje en geringe neerslag. Er is kans op orkanen tussen juni en november. Neem vooral luchtige kleding mee.
Reisstekker De netspanning in Curaçao is zo’n 110-130 Volt en de frequentie is 50Hz. Je hebt een (wereld)verloopstekker nodig indien je elektrische apparaten meeneemt.

 

Medicijnen Check of jouw medicatie in Curaçao te verkrijgen is en wat de maximum toegestane hoeveelheid is die je mee mag nemen. Controleer ook of je een medische verklaring nodig hebt voor het meenemen van medicatie op reis.

Waar kan ik dit doen, link naar een website of instantie?

Documenten Neem belangrijke documenten zoals paspoort, visa documenten etc. mee in je handbagage – maak ook kopieën.
Persoonlijke spullen Denk hierbij aan je favoriete verzorgingsproducten, spullen die je herinneren aan thuis en andere dingen die op reis niet mogen ontbreken.
Tip: neem een setje extra kleding mee in je handbagage voor het geval je ingecheckte bagage vertraagd is of kwijt raakt.

 

Neem vrijblijvend contact met ons voor een offerte op maat voor jouw verhuizing naar Curaçao.

Contactformulier

Vul je gegevens in en wij nemen spoedig contact met je op.
  • Toestemming*