Canada

Verhuizen naar Canada

Ga je verhuizen naar Canada? Transpack is gespecialiseerd in het internationaal verhuizen van inboedel naar diverse bestemmingen in Canada.  Je verhuist al vanaf € 547,- van Amsterdam naar Toronto.

Neem vrijblijvend contact met ons voor een offerte op maat voor jouw verhuizing naar Amerika.

Canada in een nut shell

Canada vlag - Transpack

Hoofdstad Ottawa
Bevolking 33.5 miljoen
Valuta Canadese Dollar (C$)
Officiële talen Engels en Frans

Heb ik een visum nodig?
Voor inwoners van bepaalde landen is een visum een vereiste om naar Canada te reizen en emigreren. Kijk op de site van Citizenship and Immigration Canada (CIC) voor de meest recente informatie. Ook kunnen onze Relocatie Specialisten van Eurohome je helpen met het regelen van een visum.

Wat neem ik mee?
Om je te helpen goed voorbereid op reis te gaan, hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet. Let op dat je documenten, sleutels, medicijnen, sieraden en andere belangrijke zaken niet in de zee- en/of luchtvracht laat verzenden.

Kleding Het is belangrijk om gepaste kleding mee te nemen naar Canada. Denk daarbij aan regenkleding en  warme kleding, mutsen, handschoenen en sneeuwlaarzen voor de strenge winters.
Reisstekker De netspanning in Canada is zo’n 230 Volt en de frequentie is 50Hz. Je hebt een verloopstekker nodig indien je elektrische apparaten meeneemt.

 

Medicijnen Check of jouw medicatie in Canada te verkrijgen is en wat de maximum toegestane hoeveelheid is die je mee mag nemen. Controleer ook of je een medische verklaring nodig hebt voor het meenemen van medicatie op reis.
Documenten Neem belangrijke documenten zoals paspoort, visa documenten etc. mee in je handbagage – maak ook kopieën.
Persoonlijke spullen Denk hierbij aan je favoriete verzorgingsproducten, spullen die je herinneren aan thuis en andere dingen die op reis niet mogen ontbreken.
Tip: neem een setje extra kleding mee in je handbagage voor het geval je ingecheckte bagage vertraagd is of kwijt raakt.

 

Neem vrijblijvend contact met ons voor een offerte op maat voor jouw verhuizing naar Canada.

Contactformulier

Vul je gegevens in en wij nemen spoedig contact met je op.
  • Toestemming*