Australië

Verhuizen naar Australië

Ga je verhuizen naar Australië? Transpack is gespecialiseerd in het internationaal verhuizen van inboedel naar diverse bestemmingen in Australië. Je verhuist al vanaf €537,- van Amsterdam naar Sydney.

Neem vrijblijvend contact met ons voor een offerte op maat voor jouw verhuizing naar Amerika.

Australië in een nut shell:

Australië vlag - Transpack

Hoofdstad Canberra
Bevolking 24,13 miljoen
Valuta Australische dollar (A$)
Officiële taal: Engels

Heb ik een visum nodig?
Om Australië binnen te komen, is er altijd een visum vereist. Er zijn verschillende type visa voor Australië. Op de volgende website van de afdeling van Binnenlandse Zaken voor het vaststellen welke type Visa je nodig hebt: Visa Finder. Ook kunnen onze Relocatie Specialisten van Eurohome je helpen met het regelen van een visum.

Wat neem ik mee?
Om je te helpen goed voorbereid op reis te gaan, hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet. Let op dat je documenten, sleutels, medicijnen, sieraden en andere belangrijke zaken niet in de zee- en/of luchtvracht laat verzenden.

Kleding

 

Het is belangrijk om gepaste kleding mee te nemen naar Australië, vooral in de steden Sydney en Canberra. In Perth en Darwin kun je dragen waar jezelf prettig in voelt en zijn er minder formele kledingregels. Ook in deze gebieden heerst er een warm(er) klimaat. Denk aan items ter bescherming voor de zon, zoals hoeden en lichte kleiding. Werk veel met laagjes. In de winter kan het namelijk een stuk kouder worden.
Reisstekker De netspanning in Australië is zo’n 230 Volt en de frequentie is 50Hz. Je hebt een (wereld)verloopstekker nodig indien je elektrische apparaten meeneemt.

 

Medicijnen Check of jouw medicatie in Australië te verkrijgen is en wat de maximum toegestane hoeveelheid is die je mee mag nemen. Controleer ook of je een medische verklaring nodig hebt voor het meenemen van medicatie op reis.
Documenten Neem belangrijke documenten zoals paspoort, visa documenten etc. mee in je handbagage – maak ook kopieën.
Persoonlijke spullen Denk hierbij aan je favoriete verzorgingsproducten, spullen die je herinneren aan thuis en andere dingen die op reis niet mogen ontbreken.
Tip: neem een setje extra kleding mee in je handbagage voor het geval je ingecheckte bagage vertraagd is of kwijt raakt.

 

Mocht je nog vragen hebben over je verhuizing naar Australië, neem gerust contact met ons op.

Contactformulier

Vul je gegevens in en wij nemen spoedig contact met je op.
  • Toestemming*