Aruba

Verhuizen naar Aruba

Ga je verhuizen naar Aruba? Transpack is gespecialiseerd in het internationaal verhuizen van inboedel naar Aruba. Je verhuist al vanaf € 356,- van Amsterdam naar Willemstad.

Neem vrijblijvend contact met ons voor een offerte op maat voor jouw verhuizing naar Aruba.

Aruba in een nut shell

Aruba vlag - Transpack

Hoofdstad Oranjestad
Bevolking 115.000
Valuta Arubaanse Florin
Officiële talen Nederlands en Papiamento.

Heb ik een visum nodig?
Voor sommige landen heb je een visum nodig om naar Aruba te reizen en emigreren, Op de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken kun je hierover informatie vinden. Ook kunnen onze Relocatie Specialisten van Eurohome je helpen met het regelen van een visum.

Wat neem ik mee?
Om je te helpen goed voorbereid op reis te gaan, hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet. Let op dat je documenten, sleutels, medicijnen, sieraden en andere belangrijke zaken niet in de zee- en/of luchtvracht laat verzenden.

Kleding Aruba heeft een heerlijk tropisch klimaat. De temperatuur is gemiddeld rond de 30 graden, een heerlijk Caribisch briesje en geringe neerslag. Er is kans op orkanen tussen juni en november. Neem vooral luchtige kleding mee.
Reisstekker De netspanning in Aruba is zo’n 127 Volt en de frequentie is 60Hz. Je hebt een (wereld)verloopstekker nodig indien je elektrische apparaten meeneemt.

 

Medicijnen Check of jouw medicatie in Aruba te verkrijgen is en wat de maximum toegestane hoeveelheid is die je mee mag nemen. Controleer ook of je een medische verklaring nodig hebt voor het meenemen van medicatie op reis.

 

Documenten Neem belangrijke documenten zoals paspoort, visa documenten etc. mee in je handbagage – maak ook kopieën.
Persoonlijke spullen Denk hierbij aan je favoriete verzorgingsproducten, spullen die je herinneren aan thuis en andere dingen die op reis niet mogen ontbreken.
Tip: neem een setje extra kleding mee in je handbagage voor het geval je ingecheckte bagage vertraagd is of kwijt raakt.

Mocht je nog vragen hebben over je verhuizing naar Aruba, neem gerust contact met ons op.

Contactformulier

Vul je gegevens in en wij nemen spoedig contact met je op.
  • Toestemming*