Amerika

Verhuizen naar Amerika

Ga je verhuizen naar Amerika? Transpack is gespecialiseerd in het internationaal verhuizen van inboedel naar diverse bestemmingen in de Verenigde Staten.  Je verhuist al vanaf  €339,- van Amsterdam naar New York en al vanaf € 409,- van Amsterdam naar Los Angeles.

Neem vrijblijvend contact met ons voor een offerte op maat voor jouw verhuizing naar Amerika.

Amerika in een nut shell:

Amerika vlag - Transpack

Hoofdstad Washington D.C.
Bevolking 324 million
Valuta Dollar
Officiële talen Engels

Heb ik een visum nodig?
Voor inwoners van bepaalde landen is een visum een vereiste om naar Amerika te reizen en emigreren. Kijk op de site van U.S. Citizenship & Immigration Service (USCIS), onder  Department of Homeland Security (DHS) voor de meest recente informatie. Ook kunnen onze Relocatie Specialisten van Eurohome je helpen met het regelen van een visum.

Wat neem ik mee?
Om je te helpen goed voorbereid op reis te gaan, hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet. Let op dat je documenten, sleutels, medicijnen, sieraden en andere belangrijke zaken niet in de zee- en/of luchtvracht laat verzenden.

Kleding Het is belangrijk om gepaste kleding mee te nemen naar Amerika. Het land kent verschillende klimaten. In het Noordoost kan het erg koud worden in de winter met warme zomers. Het Zuiden van Amerika, zoals California en San Francisco kennen warme zomers en milde winters. Het Noordwesten kent milde zomers en koudere winters.
Reisstekker De netspanning in Amerika is zo’n 110-120 Volt en de frequentie is 60Hz. Je hebt een (wereld)verloopstekker nodig indien je elektrische apparaten meeneemt.

 

Medicijnen Check of jouw medicatie in Amerika te verkrijgen is en wat de maximum toegestane hoeveelheid is die je mee mag nemen. Controleer ook of je een medische verklaring nodig hebt voor het meenemen van medicatie op reis.
Documenten Neem belangrijke documenten zoals paspoort, visa documenten etc. mee in je handbagage – maak ook kopieën.
Persoonlijke spullen Denk hierbij aan je favoriete verzorgingsproducten, spullen die je herinneren aan thuis en andere dingen die op reis niet mogen ontbreken.
Tip: neem een setje extra kleding mee in je handbagage voor het geval je ingecheckte bagage vertraagd is of kwijt raakt.

 

Mocht je nog vragen hebben over je verhuizing naar Amerika, neem gerust contact met ons op.

Contactformulier

Vul je gegevens in en wij nemen spoedig contact met je op.
  • Toestemming*